Liv i kirken / TTG'er

TTG'er

Voluntør i Nexø Frikirke

“Tid til Gud” - TTGʼer

Nexø Frikirke på Bornholms østkyst søger en udadvendt og glad medarbejder i alderen 18-25 år. Giv 6-12 måneder, bo i kirken sammen med andre unge, vær aktiv i teenageungdoms-arbejdet og skaterhallen. Bliv frivillig i en frikirke fuld af liv og dejlige mennesker.

Nexø Frikirke blev startet af en flok energiske børnefamilier tilbage i 1999, og er siden vokset til at være et fællesskab med masser af liv og aktivitet. Vi er ca. 80 voksne og 30 børn og teenagere, og er glade for at kunne skabe glæde og forandring i vores lille by på Bornholms østkyst.

Vi holder til i et tidligere Sømandshjem, der idag går under navnet ʻSkibetʼ, og har derfor rig mulighed for at have forskellige aktiviteter i vores lokaler. I kælderen er der lokaler til børnene, i stueetagen befinder caféområdet og køkkenet sig, og vores teenagere og unge har deres helt egen lejlighed at hygge sig i. Vi har også et kontor til præsten og andre medarbejdere. Øverst oppe er kirkesalen, der rummer godt 100 personer. Der er en herlig udsigt over havet og havneområdet. Det rummer halvdelen af bygningen.

I den anden del er der 14 kollegieværelser fordelt på to etager. Der er to fælleskøkkener, og fællesbad. Nogle enkelte af værelserne har eget bad. Beboerne er overvejende unge mennesker, nogle er studerende på Designskolens glas og keramikskole der ligger i byen.

Som TTGʼer kan du frit vælge om du vil bo på kollegiegangen blandt de andre beboere, eller foretrækker vores ungdomslejlighed, hvor kirkens teenagere og unge hænger ud et par gange om ugen.

Ud over at få dit eget værelse, vil du også modtage omkring kr. 2000 om måneden.

Pengene tjener du ved at holde rent på kollegiets fællesarealer, som køkken, bad, gang og trappe. Efter din ankomst vil du i fællesskab med ledelsen og præsten, udarbejde en skræddersyet beskrivelse af dine funktioner i menigheden. Der er masser af muligheder for at opdage nye sider af dig selv, og mange dygtige medarbejdere du kan kigge over skulderen og lære af. Du vil ikke opleve at stå alene med en opgave, men forventes at være en del af et team.

Vi har også et stærkt samarbejde med de andre menigheder på øen, ikke mindst igennem Nexø Kristne Skaterhal og legeland, "Værftet", der holder til i et nedlagt værft på havnen.

Vi ønsker som fælleskab at være med til at opmuntre, udfordre og træne unge mennesker til at være aktive i deres menigheder, og vil derfor også bestræbe os på at du får en masse godt med dig i din rygsæk herfra. Det er en unik mulighed for dig, hvis du er færdig med din ungdomsuddannelse og på vej til at flytte hjemmefra. Hvis du har brug for et års tænkepause for at finde din retning i livet. Hvis du gerne vil udvikle din personlighed og evner i et ʻfællesskab på vejʼ.

Vi håber vi har fanget din interesse, og ser frem til at høre fra dig.

Vil du vide mere, så ring til Frank på tlf. 53807545 eller mail på: frankchris@mail.dk eller på Facebook

Må Gud velsigne dig og forbavse dig :-)

Frank Christiansen, Ungdomsleder & Michael Grønbeck-Dam, lederteamet