Om Nexø Frikirke / Tro Håb Kærlighed

Tro Håb Kærlighed

"Der er tre blivende fundamenter: TRO, HÅB og KÆRLIGHED, men størst af dem er kærligheden." 1 Korinterbrev kap. 13. vers 13

I Nexø Frikirke vil vi gerne være med til at gøre troen levende og relevant - fordi vi selv har oplevet at troen på Kristus har har gjort os fri.

Vi vil formidle det håb som der er i troen på Jesus - et håb som vores verden, vores land og vores Ø har brug for.

Uden kærlighed er det hele tomt og koldt. Den kærlighed som Gud har vist os - vil vi gerne bringe videre: "Gud elskede nemlig verden så højt, at han han gav sin eneste Søn, for at enhver, der tror på ham, ikke skal gå fortabt, men få det evige liv." Johannes kap. 3 vers 16.