Liv i kirken / Skibskoret

Skibeskoret består af en flok sangglade mennesker, der mødes hver tirsdag, hvor vi synger for sjov, men tager det ganske alvorligt.

Medlemmerne er voksne, der ikke forpligtes til at være medlemmer af Nexø Frikirke eller have tilhørsforhold til andre aktiviteter på Skibet. I princippet kan alle være med, så har du interesse for aktiv korsang, så er du velkommen hos os.

Skibskoret er medlem af Korforeningen Bornholm, der har til formål at fremme sangglæde og kendskab til klassisk og moderne sang og musik, såvel kirkelig som verdslig, og samtidig varetage medlemmernes musikalske interesser.

Det at synge skaber livsglæde og giver livsværdi igennem musikken og det sociale samvær.

Billeder fra en prøve.....