Liv i kirken / Mercy Outreach
Mercy Outreach

Mercy Outreach brænder vi for at give håb og fremtid til mennesker i nød - mennesker hvis lidelser ellers bliver glemt. Derfor har vi startet en række projekter, der giver en ny start og et værdigt liv til disse fattige, udsatte og udnyttede mennesker.

Mercy Outreach Danmark blev dannet i 2010, som et samarbejde mellem Nexø Frikirke og København Vineyard. I foreningen arbejder vi bl.a. med at søge projektmidler og udbrede viden om de forskellige projekter, som Lisa og Søren Samuelsen har startet i Kina og Nepal, så flere får mulighed for at involvere sig.

Bliv medlem af Mercy Outreach i dag! Bliver du medlem støtter du Mercy Outreachs arbejde og gør det muligt for organisationen at søge midler til forskellige projekter. Det koster kun 100 kr.
Læs her