Liv i kirken / Menighedslejr

Menighedslejr

Bækkely 8.-10. sept. 2017

Nexø Frikirke inviterer igen i år til en skøn weekend med tid til fordybelse i Guds ord, god tid til lovsang og til fællesskab i skønne omgivelser på Bækkely, Snogebæk.

Ted Jeans, Stockholm Vineyard, kommer og underviser.

Ted er oprindeligt fra Pineland, Texas, hvor han kom til tro som teenager og efterfølgende studerede musik og teologi bl.a. på Oral Roberts University. Herefter har han rejst rundt med forskellige missionsorganisationer og tjent med lovsang og undervisning, samt været direktør for Vineyard Music i Anaheim, Californien. Ted er gift med svenske Siw, og har de sidste mange år boet i Sverige, hvor han bl.a. har været med til at starte og lede Stockholm og Göteborg Vineyard. I de senere år har han fungeret som tværkirkelig missionskoordinator og rejsende taler. Når alt det er sagt, er Ted bare en super rar og fin fyr, der brænder for Guds Rige og glæder sig til at møde jer alle!

Tilmelding
Betaling for hele lejren er 300 kr. og dækker udgift til måltider/kaffe, taler og leje af Bækkely. Vi betaler samme pris for lejren, selv om nogen vælger at overnatte hjemme, og kan derfor desværre ikke yde rabat til disse.

Priser og betaling:

Fredag – søndag: Lejr m/overnatning inklusive, hvis ønsket
Voksne: 300,00 kr. / Børn 5-17 år: 150,00 kr. Børn 0-4 år: 0 kr.
Familie max. 700,00 kr.

1. døgn - fredag kl. 17.00 - lørdag kl. 17.00:
Aftensamling/undervisning – Aftenkaffe
Morgenmad – Undervisning – Frokost – Aktiviteter – Kaffe
Voksne: 150,00 kr. / Børn 75,00 kr.

2. døgn - lørdag kl. 17.00 - søndag kl. 14.00
Festmiddag – Aftensamling/undervisning – Aftenkaffe
Morgenmad – Frokost/kaffe
Voksne: 150,00 kr. / Børn 75,00 kr.

Søndag -
Frokost/kaffe for "gæster”
Voksne: 25,00 kr. / Børn under 12 år: Gratis

Betaling forud på konto 3409-0060059373 eller Mobile Pay 91 53 73 93.
Notér: LEJR og dit navn.

OBS: Tilmelding er først gældende, når betaling er modtaget.

Udfyld formularen med navn og fødselsdato på samtlige deltagere, både børn og voksne.
Yderligere informationer kan skrives i kommentarfeltet.