Liv i kirken / Dåb

I Nexø Frikirke har vi åbent medlemsskab i forhold til dåb.
Det betyder, at du kan blive medlem i Nexø Frikirke uafhængigt af hvilken baggrund du har i forhold til dåb, så længe du bekender troen på Kristus som frelser og vedkender dig kirkens værdier i øvrigt.

Som kirke underviser vi i, og praktiserer troendes dåb på egen bekendelse ved fuld neddykning. Dette sker enten på stranden eller ved lån af en anden frikirke, da vi ikke selv har de nødvendige faciliteter i kirken.

Vores dåbsteologi lægger sig op ad de fleste andre frikirker i Danmark, og handler kort om, at vi tror at dåben er en aktiv, selvstændig proklamation af troen på Jesus som Herre og Frelser, samt et stærkt symbol på en begravelse af det gamle liv og opstandelsen til det nye liv i Kristus.
Du kan læse mere om vores dåbs teologi her.

Vi har samtidig respekt for, at folk der er barnedøbt refererer til denne dåb og ligeværdigt medlemsskab kan som nævnt opnåes uanset dåbs baggrund.