Om Nexø Frikirke / Hils på præsten

Hils på præsten

Nexø Frikirke er et kristent fællesskab, der består af ca. 120 børn og voksne i alle aldre, med forskellig baggrund og kultur. Nogle har haft en personlig tro på Jesus i mange år - andre er kun lige begyndt at udforske troen. Vi ønsker at være en rummelig kirke for alle mennesker uanset hvor du befinder dig i livet.

Nexø Frikirke holder gudstjeneste hver søndag kl. 11.00 hele året. Vore gudstjenester er frie og afvekslende med bl.a. fællessang/lovsang, aktiviteter for børn, aktuel prædiken og bøn/forbøn for alle behov som bærende elementer.
Vi har derudover en lang række forskellige aktiviteter i kirkens lokaler og i det tværkirkelige samarbejde på Værftet, ligefra kor, fællesskabsgrupper, Alpha-gruppe, J-kidz (for børn), Rocksolid (pre-teens), J-way (teens), FISK (unge), fællesskabsgrupper, bedemøder, osv.
Vore aktiviteter kan du læse mere om her på hjemmesiden.

Vi er meget glade og stolte over vores budskab, som vi selv mener er verdens bedste: At Jesus Kristus døde og opstod for vores skyld for 2000 år siden, men at han stadig er levende og åndeligt nærværende i dag, kan forandre menneskers jordiske liv til det bedre og give os håb om et liv efter døden. Vores vigtigste opgave er derfor at elske Gud og at fortælle om hans kærlighed til mennesker omkring os. Vi fremhæver Tro - Håb - Kærlighed som de centrale elementer i tilværelsen og vi plejer at sige, at vi gennem vores liv ønsker at få Jesus til at smile:-)

Samtidig elsker vi vores ø og vores by og føler et medansvar for, at vi sammen kan skabe et samfund, der er godt og trygt at leve i. Et sted, hvor næstekærlighed og omsorg for hinanden er nøgleord.

Jeg vil gerne udfordre dig til at give Gud en chance i dit liv. Jeg ved, Han kan forvandle de mest håbløse situationer og give nyt liv. Tag chancen og kig forbi kirken eller kontakt mig på 28 51 53 03 eller hassefalk@icloud.com

Husk, i dag kan blive en ny start. Bibelen fortæller os at Jesus tilbyder os "Ny nåde" hver eneste morgen!

Hasse Falk Jakobsen
Præst i Nexø Frikirke