Lyt til en prædiken

Du har mulighed for at høre eller genhøre de prædikner, der er blevet holdt i Nexø Frikirke. her

Kirke for børn

Børn er vigtige deltagere i gudstjenesten. Ofte er der en speciel børnetale, hvor man kan møde dukker, høre spændende histoirer og synge med på friske sange. Inden prædikenen går børnene ned i børnelokalerne, hvor der er et specielt program for dem.
Gudstjenesteform

Du vil opleve en fri og afslappet Gudstjenesteform. Vores ønske er, at alle der kommer til gudstjenesten, vil føle sig velkommen. Musikken og fællessangen er moderne og frisk. Vi tror på Guds nærvær i gudstjenesten og et møde med Gud kan sætte mange ting i gang hos den enkelte af os. Som en del af gudstjenesten eller lige efter den er slut er der mulighed for at blive bedt for.

Læs dagens Bibeltekst

Sang & Musik

I Nexø Frikirke er visionen for tilbedelse at vi må ære Gud og tjene mennesker og gennem dette skabe et frirum, hvor mennesker kan opleve Guds nærvær.

Når vi tilbeder, ønsker vi først og fremmest at give Gud ære, men også at mennesker, der kommer til gudstjeneste, må føle sig inkluderet, inspireret og involveret. Gennem tilbedelsen ønsker vi at gøre Guds nærvær og kraft tilgængelig for alle, og at dette fører til en oplevelse af frihed gennem mødet med Gud. Sammen med prædikenen, ser vi tilbedelsen som et bærende element i vores gudstjenester - begge dele er måder at møde Gud på.

Når vi er sammen, fx ved gudstjenester, netværksgrupper el. lign. kommer tilbedelsen bl.a. til udtryk igennem det vi kalder lovsang. Lovsange er moderne sange - ofte enkle bønner, som vi sammen synger og spiller til Gud.

Hvad er tilbedelse?

I Bibelen læser vi, at Gud har skabt os til at tilbede ham. Gennem tilbedelsen ærer og ophøjer vi vores Skaber samtidig med, at vi får lov at opleve fællesskab med Ham.

Vi er klar over, at det i vores kultur er ret usædvanligt at tilbede noget udenfor sig selv, men vi vælger at gøre det alligevel, fordi vi tror, det er Guds vilje, og fordi vi ved, at det ofte er i tilbedelsen, at Gud kommer og møder os.

Vi tror, at tilbedelse handler om det som er i hjertet og derfor ikke blot kommer til udtryk gennem sang og musik, men også igennem vores livsstil, attitude og prioriteringer.

Hvordan kan jeg være med i tilbedelsen?

Selvom det at tilbede Gud er et udtryk for hele vores liv, stiller vi ikke nogen specielle krav til, hvordan det skal gøres. Vi kan synge lovsange hvad enten vi er glade eller kede af det, friske eller trætte, musikalske eller ej. Kommer du og besøger Nexø Frikirke, er du altså velkommen til at deltage i lovsangen lige som du er.

Det eneste vi opfordrer dig til, er at have en forventning om at Gud vil møde dig personligt.